bTV До сблъсъци се стигна при протестите във Варна снощи, както Varna24.bg

...
bTV
До сблъсъци се стигна при протестите във Варна снощи, както Varna24.bg
Коментари Харесай

След ескалацията на напрежението вчера и днес ще има протест във Варна

bTV До конфликти се стигна при митингите във Варна нощес, както  Varna24.bg към този момент заяви. Маскирани мъже са нападнали симпатизантите на локална партия, а по-късно бомбичка е хвърлена в краката на кореспондент, споделя общинският консултант Костадин Костадинов.

Ето част от неговите думи: " Не се чудете за какво през вчерашния ден ни пратиха провокатори във Варна. В момента там са най-силните митинги и се пробват да ги обезврежда нежно. На нас се пробваха да ни създадат провокация, само че не им се получи както желаеха, след това имаше закани към други хора, блъскаха възрастни дами, които си разрешиха да им създадат забележка, най-после се пробваха да атакуван екип на една от националните телевизии, като на репортера му хвърлиха бомбичка в краката. Всичко това беше направено тъкмо от 7-8 индивида, оправдавам се, " индивида ". Пробваха се, само че не съумяха да демотивират протестиращите.

Още по време на първия протестен ден уредниците на събитието са помолили Костадинов да не политизира митинга и са обяснили, че той няма за цел да смъкна държавното управление, а да го накара да си прави работата. 

Днес митингите не престават. Очаква се варненци да се съберат в 18.30 часа пред Катедралния храм в града.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР